factory.hu
Factory
on-line marketing divízió
tanácsadás és kivitelezés
Kommunikációs audit
Honlap optimalizáció
Keresőmarketing
Válságkommunikáció

Honlapkészítés, weboldal szerkesztés

Az internet nem csak egy marketing eszköz a sok közül. Sokkal több annál, mert itt minden adott, ami általában csak külön-külön érhető el: reklám-, kommunikációs és közvetlen értékesítési lehetőség. A weboldal készítés révén új lehetőségek nyílnak meg Ön előtt.

Internetes honlapja nagyszerűen kiegészítheti meglévő üzletét és cége offline marketingjét, de akár helyettesítheti is ezeket. Egyszerre alkalmas reklám célra, értékesítésre, és kommunikációra. A web legújabb technológiáinak köszönhetően a látogatókat azonnali aktivitásra késztetheti. Leírhatják véleményüket az Ön termékeiről, és másokkal is megvitathatják azt. Feliratkozhatnak az Ön hírlevelére, amelyben rendszeresen felhívhatja olvasói figyelmét legjobb ajánlataira, a legújabb akciókra.

Termékét vagy szolgáltatását nem csak hirdetheti weboldalán, de kialakíthat egy olyan értékesítési rendszert, amely egészen a vásárlásig vezeti el a látogatót. Egyetlen honlap lehet az Ön hirdetési csatornája, ügyfélközpontja és boltja.

Egy weboldal a reklámozás leghasznosabb formája! Mi elkészítjük az Ön weboldalát, majd utána a lehető legtöbb látogatót biztosítjuk, így juttatjuk el az érdeklődő cégeknek, személyeknek az Ön termékét, szolgáltatását. Úgy is mondhatnánk, hogy összehozzuk a céget az új vevőkkel, a Google-on a Startlapon és nagyon sok más csatornán keresztül.

A weboldal ötlete

Az elsőként jön az ötlet, miszerint weboldalra van szüksége a cégemnek. Ez az ötlet benned már biztosan megfogalmazódott, hiszen ezeket a sorokat olvasod.

A weboldal célja

Miért és milyen célból szeretnék én weboldalt? Ha csak az elérhetőségeidet, cégismertetőt és egy tevékenység leírást szeretnél elhelyezni, akkor nincs célja a weboldaladnak. Nem is csoda, hogy a ráköltött pénz így csak kidobott pénz lesz.

A helyes cél az, ha a látogatókat rá szeretnéd venni valamilyen aktív cselekedetre. Például, hogy regisztráljanak az oldaladon, lépjenek kapcsolatba cégeddel, rendeljék meg a termékedet, iratkozzanak fel a hírleveledre. Ezek mind kézzel fogható célok, és hasznot hoznak.

Hogyan érheted el weboldaladdal a céljaidat?

Olyan információkat kell a weboldaladon közzétenned, amitől nyilván valóvá válik, hogy Te vagy a szakmádban a legjobb. Kínálj a látogatóidnak hasznos információkat, ami tényleg a segítségükre van, és ők a bizalmukkal fognak megjutalmazni. Gondolom teljesen nyilván való mit nyersz azzal, ha egy ügyfél nem a konkurenciának, hanem neked szavaz bizalmat. Ez csak idő kérdése, és vásárolni fog tőled.

A weboldal készítés megkezdése előtt az egyedi igényeket és technikai megoldásokat figyelembe véve a megrendelővel közösen határozzuk meg a weboldal tulajdonságait és a weboldal elkészítés idejét. Egyeztetés után egy személyes találkozó alkalmával munkatársunk rögzíti a weboldal tartalmával és egyéb, a weboldal részleteivel kapcsolatos elképzeléseit, hogy az valóban olyan legyen, amilyennek Ön elképzelte. Biztos lehet abban, hogy a weboldal végleges látványterve az Ön igényeit tükröző koncepció lesz.Referenciák

SzállásPort - fényképes szállásajánló | Céges tréningek | Fotózás | Csapatépítő tréningek | Kereskedelem


Domain nevek

terapia.hu | honlapok.hu | azsiacenter.hu | koncepcio.hu | non-profit.hu | marketer.hu | kognitiv.hu
Szakmai háttéranyagok

PR és internet


Szakkönyvek

Oktatás
Válságkommunikáció
tantárgy leírás 2011
Online marketing
tantárgy leírás 2011
Marketing kommunikáció
tantárgy leírás 2008
Hálózati kommunikáció
tantárgy leírás 2008

Hírarchívum
Adathalászok utaznak a Google-on és Yahoo-n hirdetők adataira
Google Online Marketing Challenge
A világ más részeire is hatást gyakorló internetes társadalom elleni szigorítások ellen civil mozgalom emelte fel a szavát Új-Zélandon.
A magyar internet menő
Direkt marketing 2008

Az internet veszélyei
Több mint 20 ezer weboldalt töltöttek le káros kódokkal
Megbolondult a Google pár órára

Kapcsolat

webcím: www.factory.hu
e-mail: info@factory.hu
telefon: 06-30-28 300 30
2006-2014 © Com Bt.
Üzenetküldéshez kattintson ide