factory.hu
Factory
on-line marketing divízió
tanácsadás és kivitelezés
Kommunikációs audit
Honlap optimalizáció
Keresőmarketing
Válságkommunikáció

Online marketing szolgáltatás


Új szolgáltatásunk hozzásegíti az Ön honlapjának jobb megtalálhatóságát az interneten.

Ha azt tapasztalta, hogy elkészült honlapját kevesebben látogatják, mint azt Ön szeretné, és ezért a honlapba befektetett pénz nem térül meg teljesen. Szolgáltatásunk szerint, melyet egy évre rendelhet meg, megbíz bennünket azzal, hogy honlapja látogatottságát emeljük oly módon, hogy láthatóbbá tesszük az interneten.

Az internet, pontosabban a world wide web (www), mára egy igen bonyolult, szerteágazó rendszerré vált, több milliárd, igen, nem tévedés, milliárd weblappal, melyek mind a látogatók, netet böngészők kegyeiért versengenek. Ebben a versenyben szeretnénk segíteni az Ön cégének, hogy eredményesebb legyen.

Mi specializált tudással rendelkezünk az internetről, Ön pedig a cége piacait, működését ismeri jól. Mi levesszük a válláról azt a terhet, hogy internet kommunikáció specialistává váljon, vagy valamelyik munkatársát ilyen irányban sok pénzért tovább képezze.

Segítünk Önnek honlapja optimalizálásában, és a honlaphoz kapcsolódó online marketing feladatok ellátásában.

Az ALAP CSOMAGBAN a látogatottság növelés található, itt versenyképes áron kínálunk Önnek egy olyan szolgáltatást, amivel weboldala nézettségét jelentősen megnövelheti. Felhívjuk figyelmét, hogy e szolgáltatásunk igénybe vételéhez nem minden már elkészült weblap alkalmas. A konkrét weboldal ismeretében tájékoztatjuk, hogy esetleg minimális változtatásokkal azzá tehető, vagy nagyobb áttervezésre van szükség a kívánt eredmény eléréséhez. Az alap csomag ára 50 és 200 ezer forint között mozog, függően a versenyterülettől (nonprofit kedvezmény), illetve az igénybe vevő által nyújtott honlap
szolgáltatásoktól.

A KÖZÉP CSOMAGBAN az alap csomag szolgáltatása mellett nyújtjuk a honlap strukturális átalakításához nyújtott részletes elemzést, tanácsadást, illetve a honlap elkészítését, újraírását is az on-line marketing követelményeknek megfelelően. Az Ön honlapja lehet nagyon szép és tetszetős, de ettől még előfordul, hogy pl. keresőmarketing, kereső optimalizálási szempontból (SEO) támogatásra, kiegészítésekre szorul. A közép csomag ára 150-350 ezer forint között mozog. Nonprofit szervezeteknek jelentős kedvezményekkel!

A FELSŐ CSOMAGBAN a gyorsabb és még hatékonyabb eredmények eléréséhez az online reklám lehetőségeivel bővítjük a közép csomag ajánlatát. A versenyszférának ajánljuk, különösen a válság időszakában. Ez tartalmazhat minisite készítést a célcsoportnak megfelelően, illetve a reklámkampány igényeihez igazodva. A hagyományos banner kampányok mellett Google AdWords kampányok lebonyolítását is vállaljuk, szakértőink kialakítják, optimalizálják az Ön internetes reklám kampányát (adwords, adsense alkalmazások). A csomag ára 250 ezer forintnál kezdődik.

További tájékoztatásért keressen meg bennünket a kapcsolat menüpontban. Áraink az áfát nem tartalmazzák! A változtatás jogát fenntartjuk, az adott megrendelést nem minden esetben tudjuk elfogadni, esetleges összeférhetetlenség miatt.

Ön ide kattintva veheti fel velünk a kapcsolatotVissza az előző oldalra | Az oldal tetejéreReferenciák

SzállásPort - fényképes szállásajánló | Céges tréningek | Fotózás | Csapatépítő tréningek | Kereskedelem


Domain nevek

terapia.hu | honlapok.hu | azsiacenter.hu | koncepcio.hu | non-profit.hu | marketer.hu | kognitiv.hu
Szakmai háttéranyagok

PR és internet


Szakkönyvek

Oktatás
Válságkommunikáció
tantárgy leírás 2011
Online marketing
tantárgy leírás 2011
Marketing kommunikáció
tantárgy leírás 2008
Hálózati kommunikáció
tantárgy leírás 2008

Hírarchívum
Adathalászok utaznak a Google-on és Yahoo-n hirdetők adataira
Google Online Marketing Challenge
A világ más részeire is hatást gyakorló internetes társadalom elleni szigorítások ellen civil mozgalom emelte fel a szavát Új-Zélandon.
A magyar internet menő
Direkt marketing 2008

Az internet veszélyei
Több mint 20 ezer weboldalt töltöttek le káros kódokkal
Megbolondult a Google pár órára

Kapcsolat

webcím: www.factory.hu
e-mail: info@factory.hu
telefon: 06-30-28 300 30
2006-2014 © Com Bt.
Üzenetküldéshez kattintson ide
Google Pagerank, SEO tools